valtech

office design

950 m²

Amsterdam

Valtech, a digital marketing agency and has moved to a new office at the Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. The Kauwgomballenfabriek is located at an easily accessible place and is a melting pot of all kinds of creative company's. Inspired by the industrial character of the Kauwgomballenfabriek I have designed a bold office interior on the 2nd floor. An interior that supports working in different project teams.

 

A real eye-catcher and connecting element is the Atrium. This architectural element is build in 2018 and consists of a steel frame with glass. It forms the connection between 2 buildings. The oblique lines of the atrium have been incorporated into the interior of the office space to create a full experience. The Atrium is a perfect spot to use as waiting area, stand-up location or to have an informal meeting. 

This office interior has a clear identity and branding as all of the characteristic offices of Valtech. Due to the skylights and many windows there is lots of daylight. By strategic placing of closed elements like conference rooms, the open office plan has an intimate climate and good acoustics. The welcoming social space is an extension of the Atrium to meet and invite clients in. This design is managed and realized by DZAP. 

Realized in 2019

Kennismakingsgesprek
  • Black LinkedIn Icon
  • Pinterest
  • Instagram

Copyright © 2020 | Fresh Perspective | All rights reserved